Aftermovie Ghosttown online

Aftermovie Ghosttown online

POSTED: 24-12-2013

Op 7 december viel tijdens Ghosttown – 2 decades alles op z’n plek: Van gabber van het eerste uur tot de nieuwste generatie ravers, iedereen kwam als één hardcore-familie samen om in de uitverkochte Central Studios 20 years Horrifying Hardcore te vieren.

Dance 2 Eden kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde jubileumeditie van Ghosttown en wil alle bezoekers (uit meer dan 12 landen!) bij deze een dikke Hardcore-boks geven voor het neerzetten van een ongekend enthousiaste sfeer!

De livesets van Ghosttown zullen binnenkort gepost worden op facebook.com/dance2eden. Check daar ook de foto’s van Ghosttown, en tag jezelf en je vrienden.

Bekijk hier de aftermovie.

5 april 2014: Eden Rave – The Reunion
Op 5 april kun je in zaal 1 van de Central Studios weer de heerlijkste early klappers uit de jaren ’90 verwachten. Wegens het grote succes van afgelopen keer zal area 2 ook dit keer worden overgenomen door de DJ Rob’s Oldschool Gangsters. Meer info volgt later.

Early Bird & Early VIP tot 31 december
De kaartverkoop voor Eden Rave is inmiddels gestart via www.dance2eden.nl/tickets. Let op: de Early Bird tickets zijn nog maar tot en met 31 december 2013 te verkrijgen. Tot die tijd kosten ze slechts € 20,-. Ook zijn er Early VIP tickets beschikbaar voor slechts € 25,-.

VIP tickets geven je toegang tot het VIP-deck rondom de DJ-booth in beide area’s. Daarnaast mag je met je VIP-ticket via de fast-lane naar binnen. Hou er rekening mee, dat Eden Rave afgelopen jaar uitverkocht was.

Website en social media
Kijk regelmatig op dance2eden.nl of FB.com/dance2eden voor de laatste updates, zoals binnenkort de line-up van Eden Rave. De live-sets van voorgaande feesten kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal.

Nieuws

Archive ▾