Ghosttown 25th anniversary edition part II

Ghosttown 25th anniversary edition part II

POSTED: 28-03-2018

De jubileumeditie van Ghosttown van afgelopen weekend was zo’n nacht waarin alles klopte. De ongekend goede sfeer, de heerlijke muziek in alle drie de area’s, de show en bovenal: jullie! Alles kwam samen in één grote early hardcore gathering. Deze editie van Ghosttown deed niet onder voor een authentieke nacht uit de 90’s. Dat oude heerlijke gevoel van vroeger was weer helemaal terug. En omdat we nog steeds in het jubileumjaar van Ghosttown zitten, heeft Dance 2 Eden beslotenom het gewoon nog eens dunnetjes, of nee, dik over te doen. We vieren het gewoon nog een keer! Waarom? Omdat het kan! En omdat we jullie met deze extra editie willen bedanken voor 25 jaar 'dedication', dat tot volledige uitbarsting kwam afgelopen weekend!

15 december 2018, Ghosttown 25th anniversary edition part II, Central Studios Utrecht. Met wederom een early-only programmering. Early hardcore in de main, Oldschool Gangsters in area 2 en The Freak Room in area 3.

De reguliere kaartverkoop begint op 1 april. Was jij er op 3 maart ook bij? Hou dan je mailbox in de gaten voor de speciale presale actie.

Nieuws

Archive ▾