Nooit eerder vertoond archiefmateriaal op nieuwe website Dance 2 Eden

POSTED: 22-09-2009

Misschien had je ‘m al gezien, maar sinds een paar dagen heeft Dance 2 Eden een splinternieuwe website. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, goed gevuld met alle info over wat komen gaat zoals the Eden Rave op 17 oktober, maar ook met een uitgebreid archief dat nooit eerder vertoond materiaal uit het rijke verleden van Dance 2 Eden bevat.

Archief
Het flyerarchief dat je al kende van de oude site is nu aangevuld met nog meer ingescande flyers die de organisatie op een stoffige zolder vond. Je vindt er nu bijna 70 flyers uit de periode 1992 tot nu.
Nieuw zijn de video-en de audio sectie. Hier kun je nooit eerder online vertoonde video’s bekijken, zoals de volledige versie (50 minuten) van de Ghosttown 1 VHS-tape  uit 1993, Trip 2 Dreamland (1992), maar ook recentere beelden van bijvoorbeeld Ghosttown 2003 en 2004.
In het audiogedeelte kun je livesets beluisteren via een stream.

Maak kans op prijzen in de Dance 2 Eden slotmachine
Ter gelegenheid van de lancering van de niewe website is iedereen uitgenodigd om mee te spelen met de Dance 2 Eden Slotmachine. Vul je emailadres in op www.dance2eden.nl/slotmachine en ontvang 5 credits om mee te spelen. Je maakt kans op mooie prijzen, zoals tickets voor de aankomende Eden Rave.

Nieuws

Archive ▾