Ghosttown 2014: extra oldschoolarea met 6 uur lang The Darkraver

Ghosttown 2014: extra oldschoolarea met 6 uur lang The Darkraver

POSTED: 26-05-2014

Imagine yourself in medieval times

Imprisoned in a desolate dungeon

Pain and torture are leading you to lunacy

The paranoia is causing delusion

Reality appears to be in disguise

Ghosttown… The Dungeon Of Delusion!

 

Op 15 november is Central Studios weer het toneel van Dance 2 Eden’s langstlopende en legendarische concept: Ghosttown. Dit jaar zullen er op Ghosttown zelfs drie area’s gebruikt gaan worden!

Net als voorgaande jaren kunnen early liefhebbers hun hart ophalen in Studio 1. Hier wordt strictly early hardcore (1992-1999) gedraaid. In Studio 2, de Hardcore Alliance area, wordt de eerste helft van de nacht volledig gewijd aan millennium hardcore (2000 – 2007). Daarna is het de beurt aan het nieuwere beukwerk (2008 – 2014).

Nieuwe oldschoolarea
Nieuw is dit jaar de ingebruikname van Studio 3. Deze wat kleinere zaal is perfect voor een oldschoolfeestje. Voor deze area heeft Dance 2 Eden slechts één artiest geboekt: The Darkraver zal hier 6 uur lang ouderwets gaan knallen zoals alleen hij dat kan! En om het feest helemaal vintage te maken staan er in de DJ booth geen CD-spelers, maar alleen draaitafels.

Een 6 uur lange vinyl-only set van The Darkraver dus! Hoe gek wil je het hebben.. Proost!

Tickets: Early Ghost presale begint aanstaande vrijdag
Aanstaande vrijdag om 12:00 uur start de voorverkoop voor Ghosttown op dance2eden.nl/tickets. Tot 30 juni kun je profiteren van een fikse korting op de ticketprijs. Early Ghost tickets kosten slechts € 22,50 per stuk. Vanaf 1 juli zal de prijs € 28,50 worden. Doe er je voordeel mee!

Aftermovie vorig jaar
Check hier nog eens de beelden van de ‘2 Decades’ editie van Ghosttown uit 2013.

Website en social media
Al het nieuws omtrent Ghosttown, zoals de bekendmaking van de line-up, volg je op Facebook en Twitter. Of check dance2eden.nl voor alle overige info. Live-sets van voorgaande edities van Ghosttown kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal van Dance 2 Eden.

Saturday November 15th 2014 – Central Studios Utrecht.  Ghosttown - The Dungeon Of Delusion

Nieuws

Archive ▾