Ultrasonic maakt hostingpartners en eerste namen bekend 

Ultrasonic maakt hostingpartners en eerste namen bekend 

POSTED: 14-03-2016

Ben jij één van de gelukkigen die zijn kaartje voor Ultrasonic Festival 2016 al in handen heeft? Of heb je juist nog even op de line-up gewacht? In beide gevallen is er goed nieuws: de eerste namen en de hostingpartners zijn bekend!  

Mainstage: House & EDM

Om te beginnen: natuurlijk is er zoals altijd een mainstage met de allerbeste house & EDM. Een gevarieerd aanbod wordt onder meer gebracht door de nieuwe held van dit moment: Jay Hardway, bekend van z’n laatste wereldhit Electric Elephants. Rasentertainers GLOWINTHEDARK maken er een al even gek feestje van met hun welbekende DJ-skills.  

Dance 2 Eden presents Hardlife: Hardstyle & raw hardstyle

Zoals alle voorgaande jaren host Dance 2 Eden ook dit jaar weer de Hardlife stage op Ultrasonic Festival. Met een mooie opbouw van zomerse hardstyle overdag naar stevige raw in de avonduren wordt dit een line-up waar elke liefhebber zich in kan vinden. Dé headliner van dit outdoor podium is Radical Redemption, zonder twijfel de nummer 1 raw artiest van het moment. Ook is grondlegger en Scantraxx frontman The Prophet weer van de partij, dit keer in een back 2 back samen met een upcoming DJ. Deze blijft nog even geheim, maar zeker is dat we er nog veel van gaan horen!  

H!PSTER: Eclectic

Ben je even uitgesprongen op de Hardlife, dan kun je schudden en schuren zoveel je wil bij H!PSTER met de bazen van de club, The Partysquad! Van Wat Wil Je Doen tot Oh My en Fassen, al hun hits komen voorbij. Niemand minder dan DJ Irwan, die afgelopen tijd met Chris Brown tourde en hem naar Nederland haalde, gaat ze bijstaan – en als iemand weet hoe je een H!PSTER area moet afbreken is hij het wel.  

Latin Lovers: Latin house

Meer fan van Latin house? Gregor Salto is de eerste headliner die we bekend maken voor de met liefde samengestelde, zomerse Latin Lovers area. Ritmische percussies stromen al jaren door zijn aderen en hits klapperen het hele jaar door de speakers, overal waar hij draait. Een tweede oude bekende, Hardsoul, komt dit keer in de variant van een DJ set, en wel een van niemand minder dan DJ Roog. Intiem, van hoog niveau en kwaliteit: precies waar Latin Lovers ook voor staat.  

Rockit invites HEY!: Techno & techhouse

Eén area verderop kan de techno/techhouse-liefhebber zich helemaal laten gaan bij Michel de Hey. Zijn concept HEY! bestaat 10 jaar en dat viert hij samen met Rockit op zijn eigen podium! Naast Michel zelf komt niemand minder dan Josh Wink (Philadelphia, USA) een set op de mat leggen in deze area, verder aangevuld met de verrassingen en speelse gekkigheid waar Rockit om bekend staat.  

Wil je al dit nieuws nog eens netjes op een rijtje zien? Of moet je je kaartje, voor slechts € 35,-, nog bemachtigen? Dat kan op de nieuwe Ultrasonic Festival website, die vanaf vandaag in de lucht is. Hou hem in de gaten voor meer aankondigingen, en volg Ultrasonic op Facebook om al het laatste nieuws te horen. See you at Ultrasonic!

Nieuws

Archive ▾